De praktijk Van der Kooi

De praktijk

Tandheelkunde Praktijk van der Kooi is een begrip in Friesland. Al vele jaren is de praktijk gevestigd in Dokkum. Opgestart door Klaas Sporrel en in 2006 voortgezet door Andries van der Kooi. Onder zijn leiding is er in 2013 een tweede vestiging geopend in Leeuwarden. Bij Tandheelkunde Praktijk van der Kooi kunt u terecht voor alle behandelingen op het gebied van protheses, frames, partiële protheses (plaatje), gebitsbeschermers en knarsplaten. De meeste behandelingen worden door zorgverzekeraars vergoed.

Ons specialisme

Wij zijn specialist in tandheelkunde. Met onze jarenlange ervaring en professionele medewerkers heeft u altijd het gewenste resultaat voor uw gebit. Wij leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bel vrijblijvend voor een afspraak. Wij helpen u graag

.

 

Voorheen was de praktijk gevestigd aan de Rondweg-West in Dokkum. Lag de focus toen nog volledig op Tandprothetische behandelingen, daar is met de verhuizing naar Op de Keppels verandering in gekomen. Vijf jaar geleden is de voormalige Spar-supermarkt omgetoverd tot een hypermoderne praktijk voor tandheelkunde. „Al ruim dertig jaar in het vak en sinds 2018 alle facetten van de tandheelkunde onder één dak”, vertelt praktijkeigenaar Andries van der Kooi.

Samen met zijn team laat hij tijdens de drie open dagen graag zien wat de praktijk allemaal te bieden heeft. Van een nieuw kunstgebit, techniekwerk op implantaten, een plaatje, reparaties en mondbeschermers tot reguliere tandartsbehandelingen. Er is speciale aandacht voor de digitale prothese. „We kunnen iemand in slechts twee afspraken aan een perfect passend gebit helpen. We vertellen er tijdens de open dagen graag meer over.”

Op alle drie de dagen zijn belangstellenden welkom tussen 08.00 – 16.00 uur. Vanwege het 5-jarig bestaan aan Op de Keppels zijn er op 31 mei en 1 juni leuke prijzen te winnen met een Rad van Fortuin. Via de Facebook-pagina @tandprothetischepraktijkvanderkooi kan een elektrische tandenborstel worden gewonnen. „Een eerste lustrum aan Op de Keppels, dat moet natuurlijk gevierd worden”, aldus de tandprotheticus. „En aangezien het donderdag 25 mei de nationale dag van de tandprotheticus is, hebben we besloten om ook op deze dag de deuren te openen.”

 

 

Meer informatie over onze behandelingen?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contact pagina
Neem vrijblijvend contact op