Digitale prothese

Het nieuwste in de tandheelkunde

De techniek staat niet stil, ook niet in de tandheelkunde. Wist u dat bij ons in slechts twee afspraken een perfect passende prothese heeft? Met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van gebitsprotheses bieden wij een digitale gebitsprothese aan. Deze is net zo sterk als een met de handgemaakte prothese en heeft een goede pasvorm. Geniet van het nieuwste van het nieuwste!

Slechts twee afspraken

Onze praktijk gaat met zijn tijd mee. Daarom kunt u bij ons uw prothese digitaal laten maken. In slechts twee afspraken heeft u een goed passend gebit! Tijdens de eerste afspraak maken we een afdruk van uw gebit. Vervolgens maakt onze frasemachine een gebit dat precies op uw huidige gebit past. U kunt uw prothese de volgende afspraak al ophalen!

Voordelen van een digitale prothese

Digitale protheses hebben veel voordelen. Zo waren er in het verleden rond de vijf afspraken nodig voor de volledige prothese. Nu kunt u bij de tweede afspraak uw prothese al komen ophalen. En nog mooier: als u hem kwijtraakt, is er geen man overboord: uw gebit zit immers nog in de computer, en wij draaien als het ware zo nog een ‘printje’ uit.

Exceptionele pasvorm

De digitale prothese heeft een exceptionele pasvorm: hij is immers erg nauwkeurig aangemeten en wordt door onze frasemachine precies zo uitgesneden. Daarnaast komt de prothese in weefselvriendelijk materiaal dat lekker zit. Ook is hij erg sterk. U heeft dus niet bang te zijn dat u de prothese kapot maakt. We horen bovendien van veel mensen dat ze hem erg mooi vinden. Dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk!

Wilt u ook gebruik maken van de nieuwste technologie op het gebied van gebitsprotheses? Neem dan nu contact met ons op!

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contact pagina
Neem vrijblijvend contact op