Esthetische tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde

Een stralende glimlach voor iedereen

Wilt u ook graag een mooie lach? Dat snappen wij. Er zijn maar weinig mensen die met een perfect gebit geboren geworden. Gelukkig kunnen we u met de nieuwste tandheelkunde technieken helpen aan een prachtige glimlach. Of u nu verkleurde, scheve of gebroken tanden heeft, wij maken ze stralend wit en mooi!

Mooie en sterke tanden

Een gebrek aan uw gebit kan u jarenlang dwarszitten. Daarom helpen wij u graag aan het gebit van uw dromen. Wilt u uw donkergrijze vullingen vervangen door witte vullingen? Wilt u beschadigingen onzichtbaar maken door middel van facings, of wilt u misschien uw tanden bleken? Bij ons kunt u voor alles omtrent esthetische tandheelkunde terecht. Wij doen dit altijd zorgvuldig en met zorg voor uw natuurlijke tanden. Zo behouden zij hun eigen schoonheid, beschadigen ze niet en blijven ze nog lang sterk.

                 

Van vullingen tot versieringen

Bij Van der Kooi hebben we bijna alle specialismen onder één dak. Zo ook de tandarts die gespecialiseerd is in esthetische tandheelkunde. Wij zorgen dat uw gebit er mooi uitziet. Er zijn dan ook volop mogelijkheden. Denk hierbij aan het vervangen van vullingen, het plaatsen van facings, kronen, bruggen of het stralend wit maken van uw gebit door middel van bleken. Daarnaast plaatsen we ook versieringen op de tanden. Ons doel? Dat u met een grote glimlach in de spiegel kijkt.

Van plan naar eindresultaat

Heeft u al een plaatje in uw hoofd van wat wilt, of wilt u juist graag weten wat de mogelijkheden zijn? Wij denken graag met u mee. Samen maken we een behandelplan waarin we precies uitwerken wat uw wensen zijn, hoe we dat gaan doen en wat de bijbehorende prijs is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Behalve dan het verrassend mooie eindresultaat!

Wilt u meer weten over esthetische tandheelkunde?

0519 - 297585
U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contact pagina
Neem vrijblijvend contact op