Tandartspraktijk Dokkum

Tandartspraktijk Van der Kooi in Dokkum

Met al meer dan 25 jaar ervaring is Tandartspraktijk van der Kooi een begrip in Friesland. Opgestart door Klaas Sporrel en voortgezet door Andries van der Kooi. Na Leeuwarden, in 2018 ook een vestiging in Dokkum geopend. Van der Kooi is uw specialist voor alle behandelingen van periodieke controle tot alles horend bij prothese, frames, gebitsbeschermers en knarsplaten. Onze jarenlange ervaring en de juiste prijs, monden uit in de beste kwaliteit zorg voor u!

Vullingen zijn niet de enige kroon op ons werk

Bij tandartspraktijk in Dokkum zijn alle specialismen aanwezig. Wij zorgen dat uw gebit weer gaat stralen. Er zijn legio mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van vullingen, het plaatsen van facings, kronen, bruggen of het stralend wit maken van uw gebit door middel van bleken. Ook is er een tandarts gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde.
Een mooi gebit is natuurlijk een feestje, en een feestje moet gevierd worden alleen moet u wel zelf de slingers op hangen. Of, toch niet? Wij kunnen namelijk ook versieringen op uw tanden plaatsen. Alles zodat u met een grote stralende lach in de spiegel kijkt!

Alles voor een stralende lach

Iedereen wil graag een stralende lach. Iedereen die zijn gebit perfect bijhoudt, maar ook iedereen die wel eens vergeet te poetsen of te flossen. Heeft u een gebrek aan uw gebit dan kan u dit jarenlang dwarszitten. Wij helpen u daarom graag aan een fraai gebit, het gebit van uw dromen. Daarom kunt u bij ons terecht voor alles omtrent esthetische tandheelkunde. Persoonlijke aandacht staat centraal en wij gaan altijd zorgvuldig en met zorg voor uw natuurlijke tanden te werk. Alles voor uw gezondheid en de gezondheid van uw tanden!

Altijd met een behandelplan

Wij plaatsen vaak een plaatje in uw gebit, echter heeft u al vaak een plaatje in uw hoofd. Wij denken graag met u mee om dit ideaalplaatje te verwezenlijken. Heeft u nog geen idee? Geen probleem we vertellen u graag over alle mogelijkheden. Samen maken we een behandelplan waarin we precies uitwerken wat uw wensen zijn, hoe deze bereikt kunnen worden en wat de bijbehorende prijs is. Zo is de enige verrassing waarvoor u komt te staan het spetterende eindresultaat!

Waarom kiezen onze tandartspraktijk in Dokkum?

Meer informatie over tandoplossingen? Bel dan gerust naar: 0519-297585

U kunt natuurlijk ook contact opnemen via onze contactpagina.